De WTM

De WORLD TRANSFORMATION MOVEMENT (WTM) is een organisatie zonder winstoogmerk, gewijd aan het brengen van transformerend biologisch begrijpen naar het onderliggende probleem bij alle menselijke zaken van de menselijke conditie — wat de buitengewone capaciteit van onze soort is voor wat ‘goed en kwaad’ wordt genoemd. De WTM herkent in het bijzonder de doorbraak biologische verklaring van onze menselijke conditie, naar voren gebracht door de Australische bioloog Jeremy Griffith in zijn diverse publicaties, met name in zijn boek VRIJHEID: het einde van de menselijke conditie (FREEDOM: The End Of The Human Condition) uit 2016.

Met de wereld in crisis van de psychologische effecten van de menselijke conditie, is de verkondiging van de meest beroemde bioloog in leven, E.O. Wilson, dat “Er is geen graal ongrijpbaarder of kostbaarder in het leven van de geest dan de sleutel voor het begrip van de menselijke conditie” nog nooit meer waar geweest – dus de stelling van Professor Prosen, voormalig president van de Canadian Psychiatric Association dat “Jeremy Griffith’s biologische verklaring van de menselijke conditie, de heilige graal van inzicht die we hebben gezocht voor de psychologische rehabilitatie van het menselijke ras” maakt VRIJHEID (FREEDOM) tot de baanbrekende spil, benodigd om het menselijk ras te redden!

De WTM werkt onvermoeibaar om deze verklaring van de menselijke conditie te propageren om zeker te stellen dat haar nu wanhopig benodigde psychologisch bevrijdende en transformerende uitwerkingen elke mens bereiken. Sterker nog, het wordt de World Transformation Movement genoemd omdat het meest fantastische effect van het hebben van begrijpen van de menselijke conditie is dat al het psychologisch verstoorde, egocentrische en vervreemde gedrag van onze soort nu, onmiddellijk, opzij kan worden gelegd, en uiteindelijk, met een paar generaties, volledig kan verdwijnen, zodoende de volledige rehabilitatie en transformatie van het menselijk ras en dus van onze planeet teweegbrengend.

Kom in de video hieronder en op HumanCondition.com meer te weten over de transformerende en wereldreddende effecten van het in staat zijn om de menselijke conditie te begrijpen.

Zie hoe bioloog Jeremy Griffith zijn kernverklaring van de menselijke conditie schetst en uitlegt hoe dit transformerende begrijpen een einde maakt aan elk lijden en conflict in de wereld.

Lees de transcriptie

De World Transformation Movement werkt nauw samen met WTM Publishing & Communications (WTM P&C) om boeken en andere geschriften door Jeremy Griffith te publiceren over zijn baanbrekende biologische verklaring van de menselijke conditie.